De leukste kiekjes om in een fotoboek te zetten

Vaak denken we bij een fotoboek “leuk om te zien, maar te veel werk om te maken”. Ben je op een verjaardag, komt er net weer een familielid aanlopen die een fantastische vakantie heeft beleefd in een ver tropisch land. De telefoon wordt er bij gepakt en binnen een splitsecond hebben we de foto’s gezien, maar dan vergeet je de momenten ook weer snel. Hoe leuk is het om al je herinneringen in een boek vast te leggen, zodat je deze op elk gewenst moment erbij kunt pakken? Een fotoboek maken van een aantal leuke momenten lees je hieronder!

Bruiloft

Je bruiloft is (vaak) de mooiste dag van je leven en je geluk kan niet op. Alle vrienden en familie waren aanwezig en misschien nog wel je opa en oma. Hoe fijn is het om al deze momenten vast te leggen in een prachtig fotoboek. Je kunt het boek helemaal reflecteren naar jullie eigen bruiloft en deze dan ook zo indelen. Je kunt er daarnaast voor kiezen om een papieren fotoboek te maken of een digitaal boek te maken. Het grote voordeel aan een digitaal fotoboek is dat je deze meerdere malen kunt afdrukken om aan dierbaren te kunnen geven. Een tip is om wat stukjes in je fotoboek leeg te houden, zodat je bij ontvangst hier zelf nog wat mooie herinneringen in kunt plakken zoals een lintje of een stukje boeket. Wel zo speciaal.

Vakantie

Je kunt een foto album van je vakantie op meerdere manieren indelen. Je kunt bijvoorbeeld een fotoboek per dag maken waarbij je op de voorkant een mooie herinnering zet en waarbij je vervolgens vanaf dag tot dag het verhaal verteld in de vorm van foto’s. Je kunt er daarnaast ook wat leuke stukjes tekst of herinneringen bij schrijven, zodat je altijd met een lach deze stukjes terug kunt lezen. Het hoeven zeker niet allemaal picture perfect foto’s te zijn, maar ook juist leuk om de ietwat onverwachte lach foto’s erin te verwerken om zo aan het moment herinnerd te worden. Wat je ook kiest, het wordt zeker een fantastisch fotoboek waar je met een lach op terug zult kijken.

Verjaardag

Jup.. Vroeger toen we nog klein waren, waren de meeste ouders druk bezig om de leukste foto’s vast te leggen met jou bij de taart en wat kaarsjes erop. Je hebt vast nog wel ergens een foto gevonden waar je 1, 2 of misschien wel 10 jaar werd. Maar daar houdt het ook gelijk een beetje op. Juist deze foto’s geven een onwijs gaaf inzicht in hoe je op dat moment eruit zag. Een goed idee om dit in een mooi digitaal fotoboek vast te leggen, waardoor je er op elke verjaardag op terug kunt kijken.

Personnel