Cadeaus om te geven aan een vriendin die zwanger is

Als iemand binnen je vriendengroep zwanger is, dan gaat er waarschijnlijk een hoop veranderen in het leven van die persoon. Om jouw vriendin dan op een zo goed mogelijke manier te kunnen steunen, kun je haar cadeaus geven om de zwangerschap als buitenstaander misschien iets makkelijker te kunnen maken. Nog op zoek naar cadeau ideeën voor een zwangere vriendin? Wij geven tips.

Zwangerschapskleding

Op het moment dat je buik ineens ontzettend gaat groeien, is de kans groot dat je de helft van je kledingkast niet meer kunt gebruiken. Zonde, want nu moet je als zwanger persoon allerlei nieuwe kleding aanpassen die je wél zou moeten passen. Kleding is niet goedkoop en als je er tijdens je zwangerschap nog een beetje leuk uit zou willen blijven zien, moet je hier waarschijnlijk flink voor in de buidel tasten. Dat betekent dan ook dat het geven van zwangerschapskleding aan een zwangere vriendin een ontzettend goed idee is – het is iets wat voor een zwanger persoon heel goed van pas komt.

Zwangerschapshoot

Een zwangerschap is iets wat een vrouw waarschijnlijk niet vaak zal meemaken.  Deze periode duurt relatief best kort, negen maanden, waardoor iemand na de zwangerschap wellicht al snel kan denken: hoe was het ook alweer om die ervaring op het moment zelf te voelen? Om de herinneringen aan je zwangerschap zoveel mogelijk te koesteren zou je een zwangerschapsshoot kunnen doen, zodat je de levendige herinneringen van de zwangerschap voor altijd vastgelegd hebt. Wanneer je bijvoorbeeld de mooiste foto’s van de zwangerschapsshoot laat afdrukken op canvas en deze ergens in je huis bevestigt, kun je altijd terugkijken naar deze bijzondere periode. 

Een persoonlijk boekje

Vanaf het moment dat de kleine er is, is de kans groot dat de ouders hem of haar op een gegeven moment zullen gaan voorlezen uit kinderboeken. Veel kinderboeken zijn redelijk universeel en kunnen toegespitst worden op ieder jong kind. Een uniek idee is om een kinderboek te geven wat gepersonaliseerd is. Bij verschillende bedrijven kun je een kinderboekje zo aanpassen dat de naam van de hoofdpersoon de naam van het pasgeboren kindje is. Zo geef je een onvergetelijk, uniek en persoonlijk cadeau.