botox

Botox of fillers: wat is voor jou de beste keuze?

Heb jij te maken met meer rimpels in de huid? Dan is het mogelijk om deze rimpels tegen te gaan door een aantal aanpassingen te doen in jouw levensstijl. Meer slapen en betere voeding kan immers leiden tot minder rimpels. Daarnaast is een medische behandeling mogelijk, veel rimpels zitten namelijk in de genen waardoor het aanpassen van de levensstijl tot op bepaalde hoogte werkt. Door te kiezen voor een filler behandeling is het mogelijk om rimpels tegen te gaan en zodoende er jonger uit te zien. Mensen zijn namelijk geneigd om bij de eerste ontmoeting naar het gezicht te kijken. Lees hier over de verschillen tussen botox en fillers.

Fillers

De behandeling wordt als het goed is door een professioneel gedaan, aangezien de behandeling op een goede manier moet verlopen is het belangrijk om te kiezen voor een professioneel bedrijf. Kies dus niet direct voor de goedkoopste optie die je tegenkomt zonder eerst voldoende onderzoek te doen. Met een filler is het mogelijk de huid te vullen, hierdoor wordt huidveroudering tegengegaan. Voorafgaand aan de behandeling bij Betan Clinics krijg je voldoende informatie te lezen en legt een professioneel uit wat er gedaan gaat worden.

Het is belangrijk om te vermelden dat bij fillers gebruik wordt gemaakt van natuurlijk materiaal. Er is dus geen sprake van vergiftiging bij de huid. De huid is bestand tegen de behandeling en er zal een positief effect op de behandeling volgen. De rimpels worden opgevuld met natuurlijk materiaal waardoor de rimpels simpelweg verdwijnen. Hierdoor kunnen diepe kringen rond de ogen verdwijnen en de lippen voller worden. Door natuurlijk materiaal krijg je een jonge en natuurlijke uitstraling terug in je gezicht.

Botox

Een andere manier om ervoor te zorgen dat de rimpels verminderen is kiezen voor een behandeling met botox. Deze behandeling wordt gebruikt om de gelaatspieren te verslappen. Hierdoor zijn de rimpels vervolgens niet meer zichtbaar. Deze methode werkt tevens tegen migraine en tandenknarsen. Als je wenst te weten welke behandeling het beste is voor jou is het belangrijk om voldoende onderzoek te doen naar beide methoden om zo tot een goede conclusie te komen.

Kosten en risico’s

Een behandeling met botox of met een filler brengt bepaalde kosten met zich mee. Daarom is het belangrijk om goed na te denken voordat je besluit om voor een behandeling te kiezen. Is deze behandeling daadwerkelijk het beste voor je? Laat je daarom altijd adviseren door een arts om zodoende een onafhankelijke mening te krijgen. Lees je verder in over de risico’s bij een verkeerde behandeling en kies daarom altijd voor een professioneel bedrijf. Ten slotte is het verstandig om foto’s te bestuderen waaruit je de resultaten van een behandeling kunt beoordelen. Goede voor en na foto’s van behandelingen geven je een duidelijk idee over wat je kunt verwachten.

Personnel