Ben je op zoek naar het perfecte kerstcadeau?

De kerst komt er weer aan! De kans is groot dat jij alles al gepland hebt voor deze periode. Als het even kan word je lekker uitgenodigd (al dan niet dankzij iets minder subtiele hints) bij vrienden of familie. Je hoeft dan vooral heel veel niet te doen: je huis een complete schoonmaakbeurt geven, na te denken over het diner of de brunch, je hoeft niet te koken, geen boodschappen te doen en niet te zeulen met flessen wijn. Je hoeft geen ruimte te maken in de koelkast en je hoeft ook die extra stoelen niet van zolder of uit de garage te halen. Ook hoef je niet na te denken over het entertainment voor de kinderen en geen bedden op te maken voor de kleintjes die alvast even bij jou thuis naar bed gaan. Maar je hebt dan wel een andere verantwoordelijkheid: je zult moeten nadenken over een cadeautje voor de gastvrouw (op de een of andere manier wordt de gastman altijd buiten beschouwing gelaten). Wat is dan het perfecte kerstcadeau?

Een bloemetje is altijd goed

Dat zou je tenminste denken. Maar houdt de gastvrouw wel van bloemen? Moet je er dan een vaas bij doen? Welke kleur kies je? Hoe hou je die bloemen goed tot je ze kunt geven? De bloemist is natuurlijk dicht tijdens de kerst en zo’n tankstationbloemetje is nu niet écht appetijtelijk.

Wat denk je van een fles mooie wijn?

Ook een flesje wijn is altijd een go-to cadeau. Het geeft zo lekker. Maar weet jij voldoende over je gastvrouw om de juiste wijn te geven? Drinkt ze wit, rood of rosé? Lastig! En wat als zij nu heel erg haar best heeft gedaan om bij iedere gang de perfecte wijn te schenken en ze zich ineens verplicht voelt om jouw wijn te schenken?

Kies voor iets moois!

Er zijn maar weinig mensen die, zeker zo rond de kerst, niet van kaarsen houden. En dan is een Woodwick kaars de perfecte optie. Deze kaarsen zijn er in veel verschillende kleuren, formaten en, ook niet onbelangrijk, geuren. Je kunt op Geurvoorjehuis.nl precies zien welke opties er zijn. Wil je echt iets moois (en lekker geurends) geven? Kijk dan eens bij de Woodwick giftsets. Al kun je door verschillende Woodwick kaarsen te combineren natuurlijk ook je eigen giftset samenstellen. Denk je bij Woodwick vooral aan die schitterende glazen met daarin prachtige kaarsen met een houten lont (wick=lont), dan heb ik nieuws voor je: je kunt ook een schitterende giftset met 18 tealights met heerlijke geuren en een prachtige houder bestellen. Woodwick kaarsen zijn écht het perfecte cadeau!

 

Personnel