Tijd voor een nieuw interieur!

Als je toe bent aan verandering in je interieur, dan kun je dit op verschillende manieren aanpakken. Je kunt kiezen om wat accessoires te veranderen, maar je kunt ook investeren in nieuwe meubelen. Je kunt kijken voor nieuwe hoekbanken bij woonsquare.nl om meteen een hele andere sfeer in je interieur te creëren, maar ook andere meubels vervangen kan al een groot verschil zijn. 

Nieuwe accessoires

Als je je interieur wilt veranderen, maar niet te veel geld wilt uitgeven, dan is het toevoegen van wat nieuwe accessoires de makkelijkste manier. Zo kun je wat mooie nieuwe kussens op de bank neer leggen met een mooie plaid erbij. Ook accessoires zoals een nieuwe vaas of een nieuwe bloempot kunnen al een groot verschil maken.  Door nieuwe accessoires kun je ook de hele sfeer in huis veranderen of kleur toevoegen. Je kunt hierbij ook denken aan een nieuwe spiegel, een (mos)schilderij of andere vorm van wanddecoratie. Dit is vaak een grote oppervlakte, waar je een grote impact mee kunt maken in je interieur. En wat dacht je van 3D wanddecoratie? Dat is pas echt uniek!

Andere meubels

Meubels zijn vaak een vast item in je interieur. Veel mensen kiezen hierbij voor veilige en neutrale opties. Een nieuwe hoekbank of een nieuwe kast is nu eenmaal niet iets wat je elk jaar opnieuw gaat kopen. Je kunt hierbij beter investeren in een goede bank die wat langer mee gaat.  Toch kan het zijn dat je je huidige bank zat bent en toe bent aan iets nieuws. Zo kan een andere opstelling van de bank al een groot verschil maken. Een hoekbank biedt bijvoorbeeld wat meer comfort en meer ruimte. Heb je helemaal een grote ruimte die je wilt opvullen? Dan is een U-opstelling voor je bank perfect! Ook hier maak je een grote impact mee en zal je interieur meteen een geheel andere sfeer geven.

Kies voor kleur

Het kan ook heel goed zijn dat je niet per se de meubels of de accessoires niet meer leuk vindt in huis, maar juist behoefte hebt aan een andere kleur. De simpele optie hiervoor is het toevoegen van kleur met accessoires, maar ook het schilderen van een muur is makkelijk gedaan!  Door een accentmuur in een mooie kleur te schilderen, voeg je meteen veel kleur toe wat direct voor een hele andere sfeer zorgt. Durf je nog een stapje verder te gaan? Kies dan juist voor behang met een mooi printje. Door bijvoorbeeld 1 muur aan te passen, zal het direct kunnen voelen als een andere woning!

Personnel