De zuignap: je perfecte assistent

Door de jaren heen is de dildo met zuignap alsmaar populairder geworden. Het ziet er misschien wat minder hip en flatteus uit dan veel andere dildo’s, alsnog wordt een exemplaar met zuignap veel gebruikt door mannen en vrouwen. Dit komt doordat ze vaak over een omreikend formaat beschikken, terwijl ze ook nog eens erg handig kunnen zijn. In dit artikel lees je namelijk wat de voordelen van een dildo met zuignap zijn!

Handsfree

Door te kiezen voor een dildo met zuignap kun je eenvoudig en handig jezelf bevredigen zonder dat je hier überhaupt je handen voor nodig hebt. Je hoeft de neppenis dus niet constant vast te houden, wat je anders nogal belemmert in je bewegingen en posities. Nee, je bent in staat om deze eenvoudig met een zuignap aan bijvoorbeeld de badkamerwand of een stoel te bevestigen. Vervolgens kun je de dildo inbrengen en op deze manier jezelf gemakkelijk bevredigen. Ook bij een pocketpussy is dit mogelijk, al is dit speeltje natuurlijk alleen geschikt voor mannen.

Realistisch

Naast het handsfree bevredigen van jezelf heeft een dildo met zuignap nog meer voordelen. Zo heeft het over het algemeen een erg realistisch uiterlijk. Zo worden ze vaak gemaakt in huidskleur, terwijl ze in sommige gevallen zelfs over dikke aderen beschikken. Hierdoor wordt het aanzicht en gevoel nog realistischer. Dat is genoeg om niet alleen de fantasie te prikkelen, maar ook om je tot een nog intenser orgasme te brengen. Ook daarom is het een zeer goed idee om te kiezen voor een dildo met zuignap als je op zoek bent naar een seksspeeltje om je veel plezier te geven!

Betaalbaar

Dat een dildo met zuignap een goede aankoop is, weet je inmiddels al vanwege de twee voordelen die we al genoemd hebben. Hier komt nog eens bovenop dat dit seksspeeltje bovendien aan de betaalbare kant is! Er is namelijk altijd een dildo met zuignap beschikbaar voor je budget. Misschien wil je maar 25 euro uitgeven aan de sextoy of heb je juist een paar honderd euro als budget. Er is hoe dan ook een geschikte dildo met zuignap waarvoor je kunt kiezen! Zo is werkelijk iedereen in staat om de voordelen van een dildo met zuignap zelf te ervaren.

Dat dildo’s met zuignap tegenwoordig veel verkocht worden, heeft dus te maken met de drie voordelen die we in dit artikel genoemd hebben. Wil je ze ook ervaren? Koop dan zelf een dildo met zuignap!

Personnel