5 Populairste auto’s voor vrouwen 2020

Ladies opgelet! Op zoek naar een nieuwe auto? Of aan het oriënteren? Dan wil jij vast weten wat de populairste auto’s onder vrouwen zijn. Als het op het kiezen van een auto aankomt, zie je namelijk vaak dat vrouwen andere eisen hebben dan mannen. Wij leggen uit wat de eisen van vrouwen zijn én wat de populairste vrouwenauto’s van 2020 zijn.

Waar letten vrouwen op?

Wat is nou echt belangrijk voor vrouwen bij het aanschaffen van een nieuwe auto? Op de eerste plaatst staat dan toch vaak de uitstraling van de wagen. De auto moet er natuurlijk hip uitzien, bij je passen en modieus zijn. De laatste jaren is het ook steeds belangrijker geworden dat de auto er stoerder uitziet en niet onderdoet voor een mannelijk exemplaar. Maar er staan nog meer punten op het auto verlanglijstje van de vrouw. De auto moet comfortabel zijn en tegelijkertijd een luxe uitstraling hebben. Ook moet er genoeg ruimte vanbinnen zijn zodat er veel spullen mee kunnen of eventueel kinderen. In de overzichtslijsten van de meest verkochte auto’s onder vrouwen, zie je vaak dat vrouwen kiezen voor wat kleinere auto’s. Dit komt omdat je hiermee makkelijk kan parkeren en je je gemakkelijk tussen kleine en krappe straatjes kan manoeuvreren. Belangrijk voor zowel vrouwen als mannen is natuurlijk je auto verzekeren. Bekijk daarom even goed de verschillen tussen verschillende aanbieders.

De populairste auto’s.

Dit komt misschien niet als een verassing, maar uit onderzoek blijkt dat de Fiat 500 het populairst is onder vrouwen. Deze chique en elegante auto: rijdt lekker, is compact en maakt gebruik van de nieuwste technologie. Een échte stadsauto waarmee je altijd goed voor de dag komt! Maar er zijn nog meer auto’s populair onder vrouwen, zie hieronder:

  • De Citroen C2 krijgt een mooie tweede plek. Deze fijne auto is ook lekker compact, maar heeft toch veel ruimte vanbinnen. Geen wonder dus dat die populair is onder vrouwen!
  • De Toyoya Aygo behoort zelfs tot de beste compacte auto’s! En laat dat nou een belangrijke eis zijn van de vrouw. Daarnaast is het een zuinige auto waardoor je ook nog eens goedkoper uit bent. Win Win!
  • De Peugeot 107 is een zeer goed verkochte auto en dit is niet voor niets natuurlijk! Hoewel het een typische stadsauto is, kun je er ook gemakkelijk flink wat kilometers mee maken. De Peugeot 107 is zelfs een van de meest gezochte occasions!
  • Compact, leuk en kwalitatief top! Dat is de Kia Picanto. Een auto met goede eigenschappen en een vlot uiterlijk. Een Kia Picanto laat zijn bestuurder niet zomaar in de steek. Deze betrouwbaarheid zorgt er bij veel vrouwen voor dat het een geliefde wagen is.

Bestverkochte auto van Europa

Nu weten we wat voor vrouwen de populairste auto is. Maar wat is de populairste auto in heel Europa? Lange tijd is de Volkswagen Golf de bestverkochte auto van Europa geweest. Maar daar is dit jaar verandering in gekomen. De Renault Clio heeft de troon namelijk ingepikt. Deze auto ligt stevig op de weg en stuurt ook erg fijn. Een lekker autootje dus!